Wie zijn we

Visie

 

De Payoga werkt aan verandering naar een economisch rechtvaardige en ecologisch evenwichtige wereld. Het hoofddoel is om mensen te organiseren en samen met hen te zoeken naar mogelijkheden om de levensstandaard te verbeteren en een meer menswaardig bestaan te verzekeren door het aanbieden van vormingsprogramma’s, financiële hulp en organisatorische ondersteuning.

 

Meer specifiek wil de Payoga mensen laten initiatief en verantwoordelijkheid opnemen voor hun eigen leven, hen leren geloven in zichzelf en in hun medemens, hen leren samenwerken en zich bewust worden van de oorzaken van hun eigen situatie van armoede. De Kapatagan is de cooperatie verbonden aan de Payoga.Waar werkt de Payoga-Kapatagan ?

 

Het kantoor van de Payoga-Kapatagan is gesitueerd in Guibang, Gamu, in de provincie Isabela op zo’n 400 km ten noorden van Manilla op de Filipijnen. De meeste leden van de Payoga-Kapatagan komen uit de provincie Isabela.

 

De programma's van de Payoga-Kapatagan echter gaan veel verder en bereiken mensen, gemeenten en organisaties in heel het noorden van de Filipijnen via hun vormingen, het gebruik van organische mest en de hulp bij noodsituaties.
OP 5 kilometer van de oorsponkelijke site van de Payoga,

startte de Payoga-Kapatagan met een 2de terrein

waar de nieuwe fabriek gebouwd werd.


zie hieronder: